Skip to content

Case Studies in Chiropractic

Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic, B.B.A., M.A.I.S., D.C.

Headaches and Neck Pain

“Marescha”
Al 20 jaar heb ik veel last van nek/hoofdpijn, zeker 5 dagen in de week. Ik at pijnstillers alsof het snoepjes waren.
Ik heb alle soorten van behandelingen geprobeerd. Fysiotherapie, acupunctuur, manuele therapie etc. Niks hielp!
In Februari dit jaar werd ik behandeld door Glenn en na de eerste behandeling had ik al geen hoofdpijn meer. Nu doen we elke 1,5 maanden preventief een behandeling en dit is genoeg om de hoofdpijnen tegen te gaan. Als ik langer wacht dan komen ze weer terug.
Hij is mijn “wonder dokter.”

Diagnosis: First rib subluxation, C1 (Atlas) Subluxation, Occipital Fixation, Posterior sacral Base
Treatment: Thompson-style drops
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic, B.B.A., M.A.I.S., D.C.

Arm Numbness and Low back Pain

“Lioudmila”
I had an arm getting numb and lower back discomfort that continued for a couple of months after my marathon run. Visits to physio did not help much. The result of a visit to Chiropractie Drewry was that my arm problem was nearly gone after the very first visit, while back required 1 more adjustment.

Diagnosis: C5 Vertebra in Neck subluxated , Bicipital tendon displaced medially, L4 Facet imbrication, Subclavius spasm
Treatment: Applied Kinesiology
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic

Back Pain, Knee Pain

“Bas”
Glenn Drewry heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen en inmiddels ren ik ook weer zonder last van mijn knie. Ik vind het nog steeds wonderlijk hoe het werkt, maar het werkt en ik ben zeer tevreden over de wijze van behandeling.
Glenn Drewry helped me to get rid of my back problems and I am able to run again, without hurting my knee. I am still amazed by how it works, but it works and I am very satisfied with the Glenn’s treatment.

Diagnosis: Ankle subluxations (Talus, Navicular, Cuboid), Functional spondylolisthesis
Treatment: Charette ankle protocol, Gonstead SI adjustments
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic, B.B.A., M.A.I.S., D.C.

Middle Back Pain

“Danielle”
I have been dancing for several years, when one day a nagging pain in my middle and lower back, which I ignored for some time, became very intense. In addition to these back problems from dancing, I studied that same time long periods on end, which caused more and more back problems. Stretching did not help at all and practising Yoga caused some relief but did not take away the problems.
After suffering back problems for some time, a friend told me about this chiropractor. Although I inititially was somewhat sceptic (I thought the problems were my muscles – not my bones) the treatment helped me very much in a short time. From the moment I started the treatment at Drewry’s, the intense back problems disappeared (almost) completely. On occasion I still have some back problems, at these times a visit to Drewry helps tremendously!

Diagnosis: Anterior thoractic vertebra subluxations, Posterior rib subluxations, knee and ankle subluxations
Treatment: Diversified adjustment
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic, B.B.A., M.A.I.S., D.C.

Low back Hernia and Migraines

“Frank”
Ik ben bij de chiropractor terecht gekomen i.v.m. een hernia en het langzame herstel daarvan. Via google bij Glenn terecht gekomen en ben er zeer over te spreken en kan iedereen een bezoek aan Glenn aanraden. Zelfs als je nergens last van hebt :o)

Ik kwam voor de hernia maar op het formulier zag ik ook migraine staan en heb dat toen ook aangekruisd om te behandelen. Ik was erg sceptisch en geloofde niet echt in een “kraker”, dat is compleet veranderd! Direct na de eerste behandeling al minder/geen last van de uitstraling van de hernia en ik sliep als een roos en werd fitter wakker dan ooit tevoren (en dat met een peuter en een baby van 5 maanden) en heb gedurende de twee maanden dat ik er nu loop geen hevige migraine aanval meer gehad! En nog steeds slaap ik echt stukken beter dan daarvoor (en ik had niet het gevoel dat ik slecht sliep).
Glenn is een warme persoonlijkheid en prettig om door behandeld te worden, hij geeft antwoord op alle vragen die naar boven komen tijdens een behandeling en zelfs mijn pols (kantoorwerk) werd ook nog even onder handen genomen.

Diagnosis: L5 Left/Posterior disc bulge (Not a full hernia) Left Occipital fixation, C2 vertebra in the neck displaced
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic, B.B.A., M.A.I.S., D.C.

Headaches and Neck Pain (2)

“Nieke”
10 jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad. Sindsdien heb ik last van chronische hoofdpijn en nekpijn. Hierdoor moest ik op jonge leeftijd (ongeluk gebeurde op mijn 19de) al veel rekening houden met wat ik wel en niet kon doen. Ik kon niet te lang staan, geen zware spullen meer tillen, en vorig jaar stond ik op het punt om mijn baan op te zeggen omdat het niet meer te doen was met de hoofdpijn iedere dag. Na het ongeluk ben ik terecht gekomen bij diverse fysiotherapeuten, een osteopaat, (elektrische) accupunctuur, mensendieck, manueel therapeut en een neuroloog. Dit werkte allemaal tijdelijk. Toen werd ik door een bekende geattendeerd op de praktijk van Glenn Drewry. In het begin was ik heel sceptisch, ben altijd bang geweest dat een chiropractor meer kwaad dan goed kan doen. Maar al na de eerste behandeling had ik voor het eerst in jaren een aantal dagen geen hoofdpijn meer. In het begin ging ik 2x in de week en nu heb ik nog 1x per maand een onderhoudsbehandeling. Het gaat beter dan ooit en ik ben er ontzettend blij mee. Glenn is voor mij echt een wonderdokter!

Diagnosis: Open IleoCecal Valve, upper cervical fixation
Tretament: Applied Kinesiology, Atlas Toggle
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic, B.B.A., M.A.I.S., D.C.

Wrist Pain

“Nynke”
Een half jaar geleden kreeg ik peesontsteking aan mijn rechterpols. De eerste maand kreeg ik medicijnen en het advies om rust te houden. daarna acupunctuur, fysiotherapie, een brace, nog meer medicijnen, maar niks hielp. Toen de ontsteking na vijf en een halve maand eigenlijk alleen maar erger was geworden wist ik niet of het nog wel binnen een jaar goed zou komen. Op laatste advies van de dokter (waar ik toen al ongeveer tien keer was geweest) zocht ik Dr. Drewry op.
Tot mijn grote verbazing en blijheid werkte de behandeling! eindelijk had ik minder last van mijn pols. de brace kon af en ik hoefde geen pijnstillers meer te slikken. Ik heb nu mijn derde afspraak gehad (vorige week had ik de eerste afspraak) en het is enorm verbeterd! in plaats van constante pijn doet mijn pols alleen nog maar pijn bij langdurige, zware inspanning. Alle andere doktoren probeerden maar wat in de hoop dat het mijn klachten zouden afnemen, maar Dr. Drewry weet echt wat hij doet.
Als u ergens last van heeft bent u hier echt aan het goede adres!

Diagnosis: C6 Vertebra in Neck subluxated , Ulna bone subluxated, Bicipital tendon displaced laterally
Treatment: Applied Kinesiology/Charette extremities protocols
Diagnosing Doctor: J.G. Drewry, Doctor of Chiropractic


Case Studies in Chiropractic | 020 846 0511